Matadepera diu sí

 
A les eleccions Plebiscitàries del 27 de setembre , l’independentisme va guanyar de forma clara. Aquesta victòria te un valor immens, mes si tenim en compte que tot el procés esta resultant una veritable cursa d’obstacles.
 
El govern “ Espanyol”, amb les seves mentides, amb boicots als votants residents a  l’estranger, ( es calcula que nomes un 10% hauran pogut votar), el TC posant querelles, el Ministre de l’interior confegint informes falsos a tort i a dret,  la junta electoral condicionant la campanya, les mentides del ministre Margallo, en alguns casos esperpèntiques, fent por els avis de forma immoral amb les pensions, els favors de les declaracions de Cameron, Obama, Merkel, (que Espanya haurà de tornar)...... el llistat es extens.
 
El poder econòmic, per la seva banda, també ha seguit la proposta de joc brut : el pronunciament de la Banca, els comunicats de Foment, alguns empresaris coaccionant els seus treballadors etc.
 
I a pesar de tot, i sobreposant-se a totes les adversitats, la majoria de ciutadans ha optat per les llistes que volen un Estat propi, es per això que
ara l’Independentisme esta del tot legitimat  per aconseguir-ho.
El nou govern de transició nacional, haurà  de posar totes les eines i tot el seu esforç, per tal de que la Repùblica Catalana, sigui una realitat.
 
Des d’ERC sols podem celebrar aquesta victòria aclaparadora de Junts pel Si
que a Matadepera ha obtingut un 70% dels vots emesos; i mes quan aquesta, ve acompanyada d’un rècord històric de participació: un 86,96% dels matadeperencs.
 
Ens sentim orgullosos d’un poble amb una salut democràtica com aquesta, i de formar part  d’aquesta voluntat inequívoca de caminar cap a la Independència. No cal dir que des del nostre partit seguirem treballant, dins el marc municipal que ens pertoca, en el compromís de construir una Matadepera Millor dins una Catalunya Lliure.