El nostre compromís

 
Han passat dos mesos des de la constitució del nou Consistori sorgit de les eleccions municipals del 24 de maig. Els regidors del grup d’ERC, Santi Pavón i Abelardo Gil, han començat les seves tasques d’oposició, entre les quals, una de les més importants és vetllar perquè l’acompliment de les promeses fetes per l’actual equip de govern en la seva presa de possessió sigui una realitat. En aquest sentit, ens hem fixat com a  objectiu prioritari que la transparència presideixi la gestió quotidiana dels serveis públics. Això vol dir que la ciutadania ha de tenir accés en qualsevol moment a tota la informació relacionada amb aquesta gestió i, per tant, cap element de la política municipal pot ésser opac al ciutadà. 
 
En Santi Pavón i l’Abelardo Gil, compromesos amb Matadepera, es posen a disposició. no tan sols dels nostres votants, sinó de tota la ciutadania, per tal de fer realitat que la política municipal es basi en l’honestedat, la transparència, i la gestió eficient dels recursos de tots. En aquest sentit, continuarem informant de totes aquelles qüestions que siguin d’interès públic a través dels nostres perfils a Facebook (ERC Matadepera) i a Twiter (@ERCMatadepera). A més, el nostre grup ha habilitat un compte de correu electrònic on podreu fer arribar les vostres propostes, queixes, suggeriments i consells als nostres regidors, que ells traslladaran, si cal, al Ple de l’Ajuntament. L’adreça és:
 
regidors.erc.matadepera@gmail.com
 
Ens congratulem que, finalment, partits polítics i entitats cíviques hagin confegit una llista unitària de país per les eleccions dels 27S. Estem convençuts que la ciutadania donarà a aquesta llista el seu suport majoritari que permeti al Parlament sorgit d’aquestes eleccions fer realitat la constitució de la nova República Catalana. Des d’Esquerra esmerçarem tots els esforços per garantir la consecució d’aquest objectiu. El proper 11 de setembre estem cridats a manifestar pública i massivament la nostra determinació d’esdevenir un poble lliure i sobirà.
 
Del 27 al 31 d’agost els matadeperencs celebrarem la Festa Major d’estiu. I ho farem, com cada any, amb il·lusió i civisme. El programa està farcit d’actes per a petits i grans, als quals us convidem a participar. Des d’Esquerra us desitgem una Bona Festa Major.