Persistim, sempre!

Exigim la llibertat dels presos polítics!

Una vegada més, centenars de milers de ciutadans ens hem manifestat pels carrers de Barcelona per reivindicar la llibertat dels nostres presos amb el crits de “LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS”, “PELS DRETS I LES LLIBERTATS”, “PER LA DEMOCRÀCIA I LA COHESIÓ SOCIAL” i “US VOLEM A CASA!”. La manifestació del 15 d’abril ha estat una manifestació cívica i pacífica. Hem tornat a mostrar al món que la nostra via cap a la independència ha estat i és un exemple de dignitat col·lectiva i de pacifisme.

Defensem el dret a l’autodeterminació!

Ja fa sis mesos que els nostres polítics són a la presó o a l’exili per haver defensat els drets que la majoria del poble va ratificar a les urnes, en referèndum, l’1 d’octubre de 2017. En aquests sis mesos, el govern i les institucions de l’Estat espanyol, després de perdre les eleccions del 21 de desembre, han optat per continuar utilitzant la repressió i el codi penal com a instruments per combatre l’independentisme i el republicanisme. El poder judicial, amb un relat fals i fet a mida, acusa de violència als representats dels moviments civils i als polítics elegits democràticament. Tot actuant el poder executiu com a braç executor de la legislació constitucional adaptada als interessos de l’Estat, el seu objectiu és clar: no reconèixer la nostra sobirania en un va intent d’ofegar les legítimes aspiracions de Catalunya al dret d’autodeterminació que tenen tots els pobles.

Som Republicans!

Malgrat la repressió del l’Estat, els republicans persistirem democràticament fins aconseguir la implantació de la República catalana i ho farem a partir de l’herència de qui va proclamar-la el 1931. “Som 14 d’abril i som 1 d’octubre”. El 21 D vam obtenir una victòria titànica. Ara hem de recuperar les nostres institucions i formar un Govern que ens permeti expulsar el 155. No defallirem en la lluita per la llibertat i la democràcia!