Per Matadepera. Per Catalunya

Avui a la mitjanit comença un cicle electoral transcendental per a Matadepera i per al país

Avui a la mitjanit comença la campanya electoral per a les eleccions municipals del 24 de maig. Sempre són importants, atès que la gent escull els seus representants polítics al consistori per als pròxims quatre anys, però enguany ens atrevim a dir que encara ho són més, en clau matadeperenca i en clau nacional.

En clau matadeperenca, ens hi juguem molt. Després de 8 anys de majoria absoluta de CiU, és necessari i imprescindible un nou impuls a l'ajuntament, amb un nou equip i un nou projecte per al poble. Volem una Matadepera molt més viva i participativa, una Matadepera orgullosa de les seves arrels i que miri al futur amb una nova energia, després d'anys d'una certa letargia i de manca de projecte. Estimem Matadepera i estem convençuts que, de la mà de la ciutadania, que volem que s'hi impliqui durant tota la legislatura, el poble pot fer un salt qualitatiu molt important.

Volem un ajuntament obert i transparent, que s'esvaeixi l'ombra del dubte en la gestió i les decisions de l'Ajuntament. Obrirem el debat del camp de golf deficitari, exposarem públicament els comptes del golf en particular però també els comptes generals del consistori. Aquesta és la gestió pròpia del segle XXI que mereix la ciutadania i que ens comprometem a aplicar a Matadepera. La ciutadania ha de tenir totes les eines i la informació per fiscalitzar els comptes i per participar en els assumptes públics.

I en clau nacional, és evident que aquestes eleccions són transcendentals per configurar ajuntaments 100% compromesos amb el procés d'independència que viu el país. Els ajuntaments són una estructura d'Estat fonamental, i ens comprometem a treballar-hi, també, per construir el nou país, una Catalunya lliure. Sense matisos. Amb tota la determinació.

Visca Matadepera, i visca Catalunya lliure!