25 anys esperant… un camp

Artcle d'Esther Masana

Vaig ser una de les primeres promocions del Matadepera88. Hi vaig aprendre a jugar a hoquei i hi vaig conèixer bons amics. Avui formo part del col·lectiu de mares i pares que fem confiança al club perquè els nostres fills i filles aprenguin a jugar a aquest esport.

Fa 25 anys vaig tenir la sort de veure créixer un club que avui és un bon planter. Però és un club sense futur, perquè no té camp. Quan els equips es van fent grans es veuen obligats a dispersar-se en altres clubs per seguir mantenint el nivell. I així anem perdent generacions de jugadors i jugadores que porten l’ADN del Matadepera88.

S’ha parlat molt del camp d’hoquei herba reglamentari municipal que està projectat a la zona sud de Matadepera, a la zona del camp de futbol. Una àrea que ha de ser el gran equipament esportiu de Matadepera. L’Ajuntament s’ha compromès repetidament a tirar-lo endavant, però no s’acaba de decidir. Per què? Per manca de finançament. Però, mentrestant, aquests últims quatre anys ha assumit el dèficit del camp de golf municipal, que es xifra en més de 800.000 €. Només entenem aquesta política de prioritats per decisions polítiques. L’Ajuntament s’ha estimat més mantenir el camp de golf deficitari i exclusiu només per a 80 socis abans que donar sortida a les famílies que conformem la massa social del Matadepera88.

Ja no ens valen excuses. Hem entès que és una qüestió de prioritats, i nosaltres ho tenim clar.
Pel futur del Matadepera 88 i les generacions que pugen, volem el camp!