591 gràcies!

 
Les passades eleccions municipals a Matadepera han parlat clar, claríssim. El partit que ha governat en majoria absoluta aquests últims 8 anys, ha revalidat la seva majoria. És el moment de justa felicitació. Felicitats alcaldessa, Mireia Solsona, i tot l’equip perquè aquesta amplíssima victòria.
Però a ERC Matadepera estem contents. Estem contents perquè 591 veïns i veïnes de Matadepera ens han fet confiança i ens han permès situar-nos com a segona força política al consistori amb dos regidors, recuperant el que havíem perdut l’any 2011. Felicitem també l’enorme escomesa de la CUP que, sense precedents, entra amb un regidor al consistori. 
Ara ve el temps de començar a treballar. Amb una majoria tan sòlida com té CIU sembla que és inevitable governar i projectar actuacions amb el convenciment de qui no té auditor. Els nostres regidors – el Santi i l’ABe- tindran una actitud propositiva i batalladora. I treballarem perquè els compromisos electorals que hem adquirit puguin aplicar-se en la política municipal.   Estarem atents, però. I vigilarem de prop les actuacions d’aquest nou govern –tan còmode i tan incontestable- perquè no som la veu de l’autocomplaença. 
El Golf, la gestió de l’entorn natural, les polítiques mediambientals, l’educació al municipi, l’urbanisme i l’ordenació de la mobilitat... No defallirem per construir una Matadepera millor.
I reivindicarem el compromís. Compromís dels nostres regidors amb el procés nacional que ha endegat aquest país. Per una Catalunya lliure, la força municipalista és indispensable. Per compromís i per honestedat, aquí serem. 
A treballar!