ERC demana al govern de Matadepera que admeti el fracàs del camp de golf

Resum de les peticions i reclamacions que el grup municipal republicà ha realitzat a l'equip de govern en el darrer ple municipal

En el darrer Ple municipal, ERC Matadepera ha votat a favor del projecte de construcció del camp d'hoquei municipal, del qual ens felicitem, donat que feia 25 anys que l'esperàvem. Ara bé, pel que fa a equipaments per a Matadepera, encara resten desatesos altres àmbits de la cultura, com el llargament reivindicat Teatre-Auditori: un espai on les entitats artístiques, musicals i escèniques han de poder desenvolupar adequadament la seva tasca. Al respecte, l'actual equip de govern municipal ha adquirit el compromís amb ERC Matadepera d'atendre aquesta reivindicació, tot desencallant el projecte per tal de fer-lo realitat en el transcurs de la present legislatura. Cal no oblidar igualment, que ERC Matadepera considera que cal afrontar l'ús de les instal·lacions del camp de golf de Matadepera, el qual no dóna ni ha donat mostres de ser rendible i útil a l'interès general de tots els veïns de Matadepera. Des d'ERC-Matadepera demanem valentia per assumir aquest fet i admetre que cal repensar aquest projecte fallit i divisar nous objectius per a les instal·lacions que ara ocupa el camp de golf. No deixarem d'insistir en aquesta qüestió doncs la despesa que genera a les arques municipals és injustificable.

Igualment, hem demanat explicacions al consistori pel canvi de dilluns a divendres en el festiu de Sant Sebastià, ens consta cert desconcert i descontentament entre els comerciants del poble que no han tingut la informació adequada al respecte, sense que es pugui responsabilitzar als comerciants del seu desconeixement.

Hem demanat explicacions sobre el preu de l'arrendament del vehicle 4x4 logotipat, que considerem excessiu, malgrat el criteri del consistori que considera és de «prudència» (58.000 euros per any).

Respecte a la qüestió del trànsit de Matadepera hem qüestionat les direccions d'alguns carrers del poble, la qual cosa sembla que el conveni de trànsit pot resoldre favorablement.

Pel que fa al parc proper a l'escola Torredemer, hem demanat la construcció o instal·lació de lavabos públics al parc per a l'ús i gaudi de les famílies i infants que l'utilitzen, la qual cosa el consistori ens ha indicat que estudiarà.

Igualment hem demanat conèixer quin és el projecte de futur establert per l'equip de govern per l'edifici que fou la caserna de la guàrdia civil, a la vista de la cessió de fet i provisional als pessebristes, la qual cosa el consistori també ens ha dit que estudiarà.

Respecte de la plaga de la processionària, hem demanat quines actuacions s'han desenvolupat per part del consistori per a prevenir i eradicar la presència d'aquest insecte als espais públics, cal tenir en compte que el Bosquet encara la setmana passada estava infestat d'aquesta eruga. El consistori ens ha respost que estan estudiant la forma més adequada d'actuar, tot i que nosaltres considerem indispensable s'actuï amb celeritat davant del perill que pot causar per a la població.

Pàgina 1 de 1

http://www.naciodigital.cat/latorredelpalau/noticia/49221/erc/demana/al/govern/matadepera/admeti/fracas/camp/golf