La Diada de la República catalana

L’11 de setembre d’enguany, el poble de Matadepera ha tingut una notable presència a les concentracions convocades per l’ANC i Omnium Cutural. Des d’aquesta columna, volem felicitar a tots els nostres conciutadans per la seva contribució a fer que aquesta hagi estat una Diada inoblidable.
 
En l’última dècada, milions de catalanes i catalans de totes les edats, origen i condició social han sortit al carrer per a defensar les nostres institucions i per a reivindicar el dret a la independència del nostre país. Una diada més, la immensa majoria del poble català ha demostrat que està al capdavant de la lluita pel dret a decidir el seu propi futur. Que sàpiga Espanya que la nostra és una lluita ferma i que tenim la fortalesa de fer fins al final el camí cap a la independència. 
 
Ara és el moment de fer confiança en les nostres institucions i en els nostres representants. Ara és el moment d’una acció política coherent i decidida, de tirar endavant el full de ruta del 27 S en què la majoria independentista al Parlament de Catalunya va fixar les pautes per arribar a construir la República Catalana. Ha arribat l’hora de fer una defensa aferrissada dels interessos comuns i d’aparcar les legítimes diferències polítiques. Des del seu compromís amb el Govern de la Generalitat, Esquerra Republicana de Catalunya no farà cap pas enrere i actuarà en conseqüència, tot garantint la voluntat majoritària expressada pel poble: que l’any 2017 sigui el de la transició cap un nou Estat.
 
Per la seva banda, la secció local d’ERC  de Matadepera continuarà lluitant per tal que en el nostre municipi es resolguin els vells problemes encara vius: un camp de golf d’ús minoritari i amb un dèficit galopant; un Teatre-Auditori encara per fer; un ús de la biomassa a l’oblit en els equipaments municipals, etc. Que l’equip de govern local sigui conscient que tampoc defallirem en aquesta lluita.
 
Salut i República!

Ens trobareu a:

matadepera@esquerra.org

@ERCMatadepera

http://mesmatadepera.esquerrarepublicana.cat

www.mesmatadepera.es