La República que farem

El procés cap a la proclamació de la República Catalana ha iniciat una fase decisiva. El Govern de la Generalitat i les forces polítiques defensores de la independència del nostre país, majoritàries al Parlament de Catalunya, han acordat la celebració d’un referèndum que permetrà al poble expressar lliurement les seves aspiracions històriques. Arribat el moment en què les catalanes i els catalans tinguem els regnes del país, els nostres representants polítics seran els responsables de bastir un nou Estat i de construir una societat més democràtica, justa i solidària. La solidesa d’aquesta engrescadora feina no pot deixar-se a la improvisació. És per això que, des de fa mesos, es treballa de valent per tal de tenir preparats tots els instruments que ens permetin fer realitat la societat que volem.
La República que farem és una campanya participativa, endegada des d’Esquerra República, que pretén obrir a la ciutadania el procés constituent per dissenyar un nou Estat en el marc de la Unió Europea. Aquesta campanya s’estructura sobre la base de cinc eixos temàtics (Economia i Treball, Ciutadania i Benestar, Cultura i Educació, Territori i Medi Ambient, i Política Internacional), trenta-tres àmbits sectorials  i cent quaranta-dos pilars de la República. Durant els propers sis mesos, la gent d’Esquerra recollirà les aportacions i propostes fetes per la ciutadania, tant en els actes públics com a través de la web que us indiquem més avall, i les farà arribar a una Conferència Nacional en la qual es donaran a conèixer els resultats del procés participatiu.
La xerrada-col·loqui celebrada el passat 14 desembre, a càrrec del jutge Santi Vidal, qui ens va parlar de la Justícia a la República Catalana, ha estat el primer de tota una sèrie d’actes que convocarem des de la secció local d’ERC Matadepera i, als quals, us convidem a participar. Com també us animem a participar en la campanya La República que farem tot aportant les vostres idees, desitjos i propostes sobre la societat en què ens agradaria viure.
www.larepublicaquefarem.cat
Us desitgem un Bon Nadal i un històric 2017!


Web: http://mesmatadepera.esquerrarepublicana.cat/
Twitter: @ercmatadepera
Facebook: ercmatadepera