Som gent pacífica i ens agrada votar

Som gent pacífica i ens agrada votar
Som gent pacífica i ens agrada votar

El passat dotze de febrer va ser un dia especial, el tenim gravat a la memòria i en vam penjar una foto a l’Instagram, s’hi veu el carrer de Sant Joan en blanc i negre, tranquil, sembla que no hi passi res. Què el va fer especial, doncs?.  Aquell dia va començar el judici a la democràcia que des de llavors ens retransmeten en directe els mitjans de comunicació nacional. Si bé durant aquest any a presó preventiva, les anarosas que han convingut hi han sucat pa a la salsa dels nostres líders engarjolats o a l’exili, ara hi ha un silenci sepulcral sobre el judici als mitjans messetaris majoritaris, que només es trenca per insinuar i repetir que «el juicio está ganado». Un judici amb una transcendència històrica indubtable que en ha retrobat amb els nostres presos i preses polítics, amb el seu relat de fets i amb les seves posicions i conviccions ideològiques, totes legítimes, totes pacífiques. I mentre la justícia espanyola ens serveix cada dia una dosi més gran d’estupefacció, el Pedro Sánchez no va tardar ni tres dies, des de l’inici del judici, a convocar noves eleccions estatals.

 

    Hi ha qui diu que no cal ser a Madrid, que no cal tenir-hi diputats ni senadors catalans independentistes. Però sense ells, encara estaríem veient cada dia la S.S. desfilant pels micros, els boes i el CNI. Hauríem de suportar l'entortolligament dels missatges i la falsa passivitat del M punto Rajoy contra Catalunya i per què no dir-ho, la doble cara del Sr. Sánchez, que ara ens aplica el 155 i es fa fotos i festeja amb el PP, ara ens perdona la vida.

 

    Ens cal que totes i tots votem el pròxim dia 28 d’abril, que votem independentista, perquè ningú ha dit mai que això fos fàcil i perquè els hi devem a les nostres filles i fills.

 

Lluitem a tot arreu pels nostres i els seus drets.

Som gent pacífica i SÍ ens agrada votar.

Aturem l’extrema dreta a Madrid

*Article censurat a la Gaseta de #Matadepera.

https://www.instagram.com/ercmatadepera/                               

https://twitter.com/ERCMatadepera

https://www.facebook.com/ercmatadepera

https://web.telegram.org/#/im?p=@matadeperaERC