Som al principi

Som al principi
Som al principi


En les eleccions del passat diumenge ens van fer confiança 939 veïns i veïnes de Matadepera que ens han permès obtenir tres regidors al Consistori: l’Anna, el Toni i la Pilar. 
Ens vam presentar per ser l’alternativa, amb la voluntat de fer una política de  proximitat, més empàtica i més transformadora. I aquí ens teniu, a la vostra disposició, per construir des de l’oposició, el model de poble que hem defensat al llarg dels últims mesos. Polítiques per a la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic i l’obtenció del residu zero; un pas endavant per ser una referència com ho va ser en el seu dia el model de recollida selectiva porta a porta. 
Un model de seguretat amb dades i estadístiques transparents, que prevegi la violència contra les dones, però també un pla de seguretat integral al municipi i d’evacuació en cas de catàstrofes; amb un marc de seguretat que s’entengui com un bé públic. 
Hem bolcat propostes perquè el comerç sigui un eix vertebrador del poble, que li doni identitat, cohesió i vida als carrers del casc antic. Com ho ha de ser l’esport i la cultura, trets propis que parlin de Matadepera com un poble actiu. 
Ens hem presentat amb un programa on les persones siguin el centre de totes les nostres directrius: habitatges per al jovent i les famílies en situació de vulnerabilitat; ajuts a les famílies nombroses i monoparentals; suport a la gent gran. 
Hem alçat la bandera per construir república des dels municipis i hem aconseguit el suport de prop d’un miler de persones per ser la vostra veu a l’Ajuntament. Hi serem i ho serem. Us en donem les gràcies perquè serem acció, compromís i força per construir aquest projecte d’una Matadepera engrescadora.
Comptem amb el vostre suport durant aquests propers quatre anys. Avui comença un camí llarg i apassionant i, des d’avui mateix, treballarem per ser l’alternativa. Som-hi.