Notes de premsa

Nota de premsa 19-6-2019

Servei de Correus

NOTA DE PREMSA

_____________________________________________________________________________________

19 de juny de 2019

Esquerra Republicana de Matadepera denuncia la inacció del govern municipal davant el caos de l’oficina de Correus

L’oficina porta tres mesos funcionant amb el 50% del seu equip de treball

L’Oficina de Correus de Matadepera està saturada des de fa setmanes. La reducció del personal, per baixa mèdica o per vacances, ha deixat l’equip professional en tres efectius, quan normalment, són de 6. Aquesta manca de recursos ha fet que s’hi hagin acumulat més de 1.000 notificacions que no han estat lliurades a les cases.

Aquesta situació és previsible que només s’agreugi durant les properes setmanes amb més permisos per a vacances del personal. De manera que la proporció passarà a ser d’una persona d’atenció a l’oficina i una altra, de repartiment als carrers. Cal recordar que Matadepera compta amb una extensió 25,4 quilòmetres quadrats.

Inacció municipal

La situació és insostenible i l’Ajuntament de Matadepera no ha fet res per intentar revertir-la o demanar més reforços. Esquerra Matadepera, que ja va anunciar després dels resultats de les eleccions municipals, que seria l’altaveu dels problemes que, normalment, s’intenten soterrar, ha demanat explicacions sobre aquesta situació a l’oficina de Correus.

Tot i que és obvi que el govern municipal no té competències sobre Correus, el normal seria que l’Ajuntament demanés a l’empresa estatal pública quins plans de contingència i emergència emprendrà per restablir la normalitat i el correcte funcionament d’un servei públic per als ciutadans.