Un 2020 millor

Un 2020 millor
Un 2020 millor

Començarem el 2020 amb esperança, la justícia ha arribat des d'Europa. El TJUE deixa en evidència Marchena i la injustícia espanyola. Junqueras tenia immunitat i hauria d'haver anat al Parlament Europeu, així com Puigdemont, Comín i Ponsatí. Per això exigim la nul·litat del judici i la llibertat immediata, s'han vulnerat els seus drets i els de 2.000.000 de votants. Esperem que l'Estat espanyol faci el que sempre diu: acatar les resolucions judicials.

El TSJC ha condemnat President Quim Torra a un any i mig d'inhabilitació per mantenir els llaços grocs. No es pot tolerar aquest atac judicial i li mostrem tot el nostre suport i solidaritat. El President de la Generalitat el tria el Parlament de Catalunya.

S’acaba el 2019 amb uns pressupostos municipals conservadors i sense projectes ambiciosos. Continuarem treballant en la Matadepera on es garanteixi els drets i llibertats essencials; aquest mes de gener, al Ple, presentarem un seguit de mocions que volem negociar amb tots els grups municipals, amb temps suficient:

 

-moció per a la promoció de les fotovoltaiques a les llars de Matadepera amb proposta d’ordenança.

-moció per a la confecció d’un pla director sobre el canvi climàtic a Matadepera.

-moció per a la promoció de les entitats culturals a les escoles de Matadepera.

-moció per als auxiliars de conversa a les escoles de Matadepera i sobre el consell d’infants i joves.

-moció per a la declaració de Matadepera com a poble feminista.

 

Treballem per una Matadepera capdavantera en sostenibilitat, seguretat, feminisme, participació ciutadana, en definitiva socialment més justa. Voldríem un Ajuntament que no s’excusi i solucioni problemes, fent polítiques reals i efectives d'una manera proactiva.

 

Bones festes de Sant Sebastià i fins a la plaça!