Carta als Reis

Carta als Reis
Carta als Reis

Benvolguts Reis d’Orient,

Som ERC-Matadepera i, tot i que som republicans de mena, recolzem l’alegria i felicitat que dueu a les llars.

Aquest any 2020 hem estat aplicats i hem aportat moltes i bones propostes al consistori en forma de diferents mocions: per la promoció d’una ordenança per l’energia fotovoltaica a Matadepera, per un pla director pel canvi climàtic, per proporcionar auxiliar de conversa als centres educatius, per la creació d’un Consell d‘Infants i Joves, per a declarar Matadepera municipi feminista, per una veritable mobilitat sostenible i segura, pel dret a l’habitatge a Matadepera. També hem treballat amb l’equip de govern per donar suport amb la pandèmia de la covid-19. Gestionar moments tan difícils no és tasca fàcil i hem procurat ser-hi en positiu, aportant idees i iniciatives. Hem reclamat, infructuosament, unes ordenances fiscals que no pressionin encara més la nostra ciutadania. I a la fi, hem proposat uns pressupostos expansius, ecològics i socials per reactivar la nostra economia i protegir els vulnerables.

Les polítiques que volem pel proper any 2021 són:

  • Per la sostenibilitat amb la Taula per al Canvi Climàtic, amb unes millores reals en el transport públic i la mobilitat segura i sostenible a Matadepera.

  • Per un poble més igualitari, feminista i social.

  • Per més transparència i més participació ciutadana local.

  • Per als infants i el joves, reclamem la creació del Consell per als Infants i Joves.

  • Per l’habitatge social sostenible amb polítiques que aturin l’expulsió sistemàtica del poble del nostre jovent i la població vulnerable.

  • Per la caiguda de la corrupta monarquia espanyola, mentre assolim la República Catalana.

  • Contra la repressió de l’estat espanyol: LLIBERTAT PER ALS PRESOS I PRESES POLÍTICS I PER ALS REPRESALIATS.

Esperem el vostre ajut. Gràcies!