Bon any i bons Reis

Màgia
Màgia | Abel Maestro

Benvolguts Reis D’Orient (o equip de govern),

Aquest any no us demanem gran cosa per a nosaltres, ni cava ni torró del Sant Honoré, només per Matadepera, a risc de semblar que demanem la vostra màgia quan el que demanem és una política activa, amb projecte i transparent per al nostre poble, que és pel que ens esforcem i treballem de debò. Us demanem, doncs, que:

-Es dugui a terme el Pla Director per a la Sostenibilitat d’una vegada per totes, per poder saber cap on anem en política verda en aquest poble i d’acord al compromís que vau prendre ja va més de dos Nadals.

-La política feminista i igualitària es plasmi d’alguna manera i per fi coneguem el Pla d’Igualtat, que està costant a néixer més que un part i no n’hi ha prou amb posar alguna dona amb corona a la Cavalcada.

-La política d’habitatge sigui transparent, fa més d’un any que no es reuneix la Comissió d’Habitatge, cal que es doni compte dels passos que s’estan duent a terme d’acord a la legalitat del consistori que per això la tenim.

-Avanci amb pas ferm la construcció del teatre-auditori, on es puguin fer els Pastorets en condicions, bona sonorització, bona infraestructura i no haver d’esperar per assajar a que acabin de fer els corresponents partits al pavelló. El pavelló és una infraestructura esportiva, no teatral, com ja sabeu, Reis Mags.

-S’acabi i es millori el camp d'hoquei: tenir els nens sense calefacció, ni vestuaris adequats, ens preocupa a l’hivern, mentre a l’estiu el problema és la calor i el sol; algun arbre, alguna ombra més, alguna font seria molt demanar, Reis bonics?

-Els veïns de la zona del Mas Sot trobin solució als seus problemes d’aparcament, sense que acabin posant els cotxes dins el Bosc de les Farigoles, podria ser?

- I per acabar, ja acceptem que no ens ho portareu tot, però poseu més recursos humans per fer més licitacions, més contractes públics, més transparència, que això d’assignar a dit el bloc de pisos socials de la Florida és molt lleig i té poc de màgic.

 

Bon any i bons reis, Matadepera.