COMENTARIS PLE ORDINARI 28 de març

COMENTARIS PLE ORDINARI 28 de març
COMENTARIS PLE ORDINARI 28 de març

Ahir al Ple Municipal de #Matadepera vam aprovar la declaració en defensa dels drets del Sàhara així com la moció pro-Ucraïna. Sempre al costat dels drets humans i dels drets inalienables dels pobles.

Vam preguntar pel resultat de tres exàmens oposició, dos de 2020 i un de 2021 dels que encara no se sap res. Vam demanar revisar totes les ordenances des del punt de vista de la diversitat funcional.

Per segona vegada, vam preguntar per la tercera línia de P2 a l'escola bressol municipal. Els preparatius van avançant.

També vam demanar pels talls d'aigua de les Pedritxes i els Rourets. Vam preguntar per què el dron fa temps que està aturat. Vam demanar per què? es prioritza arreglar determinades voreres i per què no hi ha transparència en la prioritat que es fa per arreglar-les.

Fa un any vam donar suport a una llista provisional per substituir la borsa d'habitatges municipal mentre s'obria una nova borsa. El temps ha passat i no tenim la borsa nova. Ja no donem suport a la manca de transparència actual i exigim la borsa d'habitatges nova.

És el tercer Ple que demanem que es dugui a terme la Comissió d'Habitatge i no hi ha manera que es convoqui. Fa més d'un any que no se'n convoca cap malgrat tira endavant el projecte d'habitatges socials a la Florida II.

Per acabar, el Pla d'Igualtat? fa dos anys que s'està fent. Som conscients q la pandèmia ha portat molta feina a l'Ajuntament però ja va sent hora de concretar-lo.