Anna Piñol, la regidora portaveu d'ERC Matadepera entrevistada a MatadeperaRàdio, 11/06/2020

https://youtu.be/YFUF9z02M-I

La breu i cordial entrevista d'Anna Piñol pel MatadeperaNotícies de Matadepera Ràdio va donar bastant de sí. Aquí us deixem algunes de les afirmacions més rellevants del què va dir:

"A Esquerra Republicana de Matadepera tenim un bon equip, mantenim la il·lusió i fem molta feina. En 6 plens hem presentat 14 mocions i la meitat han sigut aprovades".

"Hi ha mesures insuficients pels vulnerables, en sostenibilitat, habitatge, comerç, dones, joves, famílies. Són qüestions que formen part del nostre ADN i podem aportar molt".

"En relació amb la gestió de la crisi sanitària, hem estat combatius amb l'equip de govern. No han buscat la participació de la resta de partits, tenen majoria absoluta i l'exerceixen. El poble necessita un pla d'actuació consensuat amb tothom.

Vam ser crítics amb el pressupost i les ordenances fiscals perquè eren un copiar i enganxar d'altres anys, i hi ha molta feina per fer al municipi. Costa que es valori la justícia social i la progressivitat fiscal".

"Sobre el romanent de tresoreria, el consistori necessita els diners estalviats per fer projectes pendents com el casal de cultura, la biblioteca del poble i tantes altres instal.lacions municipals".

"Des de la política municipal es poden fer petites accions que fan grans canvis".