Busquem solucions per acabar amb els talls d’aigua del barri dels Rourets

Ple ordinari de l'Ajuntament de Matadepera

02/02/2022

Precs i preguntes

Pilar Oller:
També fem arribar la inquietud dels veïns del barri dels Rourets que des de fa molt de temps d'una forma recurrent amb gran perjudici pels veïns i les veïnes d'aquesta urbanització ens trobem que hi ha talls de subministrament d'aigua.

Això genera molts perjudicis als veïns de la zona. Entenem que hi ha un problema de tal forma que nosaltres el que volem demanar és que es realitzi per una empresa externa a la Mina d'aigües un informe tècnic que diagnostiqui quin problema s'està produint en Rourets.
 

Pol Roura:

Sí que som conscients que ja hi ha diverses zones en les quals la xarxa no està en condicions i de fet també fa unes poques setmanes ens vam tenir una reunió amb tècnics de Mina d'Aigües bueno Mina d'Aigües de Matadepera de fet a per treballar en el pla d'inversions per aquest any sí que no està no està encara tancat, però hi estem a sobre en som conscients i l'empresa també.

Vull dir aquí nosaltres la nostra feina també és apretar-los perquè es centrin en les zones més problemàtiques i una d'elles es Rourets.